Advertisement

Zonguldak Cami Açılışı : Bir Cuma Gunu Acilisi Yapilacak : Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır.

Zonguldak Cami Açılışı : Bir Cuma Gunu Acilisi Yapilacak : Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır.. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek.

Anasayfa tag zonguldak cami açılışı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:

Stx T5n7uj2dzm
Stx T5n7uj2dzm from img.piri.net
Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos. Cami açılışının kurdelesini kaymakam kesti. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. .erdoğan'ın açılışın yapılacağı uzun mehmet cami ve filyos liman projesi açılışına davet etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki.

Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır.

Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir.

Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı.

Alapli Da Caglayan Camisi Ibadete Acildi Haberler
Alapli Da Caglayan Camisi Ibadete Acildi Haberler from foto.haberler.com
Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. .erdoğan'ın açılışın yapılacağı uzun mehmet cami ve filyos liman projesi açılışına davet etti.

.erdoğan'ın açılışın yapılacağı uzun mehmet cami ve filyos liman projesi açılışına davet etti.

Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs tarihinde açılışı yapmayı planladığı uzun mehmet cami açılışının ertelendiği öğrenildi. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36.

Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Anasayfa tag zonguldak cami açılışı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki.

Alapli Da Caglayan Camisi Ibadete Acildi Haberler
Alapli Da Caglayan Camisi Ibadete Acildi Haberler from foto.haberler.com
Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.

Cami açılışının kurdelesini kaymakam kesti. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. .erdoğan'ın açılışın yapılacağı uzun mehmet cami ve filyos liman projesi açılışına davet etti. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Erdoğan açılışta hasan gürsoy'a teşekkürlerini sunarak şu mesajları verdi erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı zonguldak. Camii açılışı zonguldak'ta olacak ve ayrıca yüzyıllardır yapılamayan filyos projesine dahil olan filyos.

Posting Komentar

0 Komentar